Aankoopmakelaar Nieuwkoop

Wil jij je kans op het kopen van een woning in Nieuwkoop e.o. serieus vergroten? Dan is een aankoopmakelaar de beste zet. Bij Corina zijn we in de unieke positie dat we beschikken over makelaars die zijn gespecialiseerd in de aankoop van woningen. Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk neem je direct een voorsprong op andere woningzoekenden en vergroot je je kansen op het kopen van een huis in Nieuwkoop en omliggende gemeenten.

Voordelen aankoopmakelaar Nieuwkoop

Een aankoopmakelaar inschakelen heeft alleen maar voordelen. Profiteer van onze uitgebreide marktkennis en onze deskundigheid als woningspecialist. Zo voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet tijdens de bezichtiging van een huis. Ook kunnen we je als geen ander adviseren over de waarde van een woning. Dat helpt je om het juiste bod te doen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, horen we graag wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. We stellen vragen als:

 • Wat voor woning zoek je?
 • Wat zijn de absolute no-go's?
 • Wat zijn je specifieke wensen?
 • Wat zijn je financiële mogelijkheden?

Hebben we een goed beeld? Dan is het tijd voor actie. Onze aankoopmakelaar gaat gericht op zoek naar de perfecte woning voor jou. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt en een uitgebreid netwerk in Nieuwkoop en omgeving is er een grote kans dat we een match vinden. We weten vaak al van de beschikbaarheid van een woning ruim vóórdat die op Funda terechtkomt. Vinden we een geschikt huis? Dan nemen we direct contact met je op en nodigen we je uit om samen een bezichtiging te plannen.

Ons doel: het beste resultaat voor jou

Met een aankoopmakelaar heb je niet alleen een geweldige voorsprong op de concurrentie. Wij helpen je gedurende het gehele proces van bezichtigingen, aankoop en het traject daarna. Pas als jij dolgelukkig de sleutel in het slot van je nieuwe huis steekt, is onze taak volbracht.

Tijdens het hele aankooptraject hebben we slechts één doel voor ogen: het beste resultaat voor jou! Dit proberen we te bereiken door een persoonlijke benadering, up-to-date kennis van de woningmarkt en heldere communicatie. Of je nu zoekt in de Gemeente Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk of Alphen a/d Rijn – wij zijn er voor jou!

Bij Corina biedt 2 pakketten aan voor het aankopen van jouw woning:

Pakket 1: Volledig ontzorgen

We begeleiden je van A tot Z. Het begint bij een gratis, vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin we samen al jouw woonwensen op een rij zetten. Voel je de klik? Dan gaan we voor je aan de slag.

Als aankoopmakelaar weten we als één van de eersten wat er op de markt gaat komen. We zorgen ervoor dat je gegarandeerd een mogelijk pareltje kunt bezichtigen. Is dit daadwerkelijk het huis van je dromen? Dan begeleiden we je ook graag bij het biedingsproces. Dankzij onze actuele marktkennis kunnen we goed inschatten welk bod je moet neerleggen om eigenaar te worden van jouw nieuwe woning!

De volgende stap is het papierwerk. Ook hierin staat onze aankoopmakelaar je graag bij. Zo voorkom je onaangename verrassingen die zijn weggestopt in kleine lettertjes. Na de overdracht bij de notaris stoppen wij pas als al jouw vragen zijn beantwoord en jij met een gerust hart je kunt gaan settelen in jouw nieuwe thuis!

Nog even op een rij:

 • Kennismakingsgesprek inclusief woonwensen
 • Zoeken en matchen van de juiste woning
 • Begeleiden bezichtigingen
 • Biedingsproces
 • Papierwinkel
 • Advies bouwkundige keuring en/of taxatie
 • Begeleiding inspectie woning en transport notaris
 • Beschikbaar voor vragen

Pakket 2: Aankoop begeleiden

Heb je een huis op het oog en wil je dat gaan bezichtigen? Wij staan jou graag bij tijdens het bezoek en het eventuele biedingsproces. Dankzij onze ruime kennis van de lokale woningmarkt kunnen we je goed adviseren over een passend bod. Heb je een deal met de verkoper? Dan kijken wij mee naar de koopovereenkomst en overige notariële stukken, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook bij de inspectie van de woning en het transport bij de notaris staan we je bij. Pas als je de sleutel in handen hebt en alles duidelijk is, sluit onze aankoopmakelaar het aankooptraject af.

Nog even op een rij:

 • Begeleiden bezichtigingen
 • Biedingsproces
 • Papierwinkel
 • Begeleiding inspectie woning en transport notaris
 • Beschikbaar voor vragen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Dit kan online en offline. En is bovendien gratis.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.