Financieel advies

Het kopen van een huis is een grote beslissing en het regelen van de financiering voor je woning kan uitdagend en stressvol zijn. Zeker omdat je beslissingen moet nemen over zaken waar je niet elke dag mee te maken hebt.

Wij werken daarom nauw samen met Ooms Financieel Adviseurs. Zij helpen je uitstekend bij het geven van financiële raad en tips, hypotheekadvies, verzekeringsmogelijkheden en andere financiële vragen die je wellicht hebt. Ook als je ondernemer bent!

Passend bij jouw situatie

Elke klant heeft unieke omstandigheden. Dat begrijpen we. Je krijgt daarom een financieel advies dat past bij jouw huidige én toekomstige situatie. Of je nu je eerste woning wilt gaan kopen, op zoek bent naar een ander huis of overweegt te investeren in onroerend goed – onze deskundige adviseurs begeleiden en helpen je graag bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Realistisch en duidelijk

Binnen de hypotheek- en verzekeringsbranche zijn veel aanbieders met even zoveel financiële producten. Dat kan het aanbod onoverzichtelijk en complex maken. We scheiden het kaf graag van het koren en geven je een duidelijk en realistisch advies dat aansluit bij jouw situatie en behoeften.

Vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op via 0172 551 221 of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.